LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 22. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 22. AVGUST 2019.godine

21 августа, 2019 Off By botanika

OVAN

Položaj planeta vam donosi romantiku u današnji dan. Vi ste bili ubeđeni da osobu koja vam je bliska dobro poznajete, ali danas ćete biti iznenađeni kada se pojavi njena druga strana, odjednom, kao mesec iza oblaka. Bićete fascinirani, pozitivno iznenađeni i ponovo zaljubljeni.

 

Poradite danas na svom izgledu, ako želite da se uverite šta je to što vas čini privlačnim za druge. Moguće je da želite nešto da promenite, ali se ne usuđujete. Zvezde će vam danas pomoći da samo jedna mala promena deluje čarobna, posebno u kombinaciji sa vašim šarmom.

BIK

Trenutna pozicija planeta bi mogla da donese izvesne probleme između vas i vaše voljene osobe. Ako osećate da vam je svejedno da li ste pored svog partnera ili ste odvojeni od njega, vreme je da porazmislite o svemu. Možda je ljubav između vas prošla, a možda je u pitanju samo prolazna kriza. Slušajte svoje srce.

 

Najverovatnije da tražite nove ciljeve u svom privatnom ali i poslovnom životu. Danas ćete imati priliku da podelite sa drugima svoje dinamične ideje. Ukoliko možete zakažite sastanke sa njima. To bi mogla biti sasvim nova grupa istomišljenika koja će vas bombardovati idejama……..NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6