LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 22. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 22. AVGUST 2019.godine

21 августа, 2019 Off By botanika

LAV

Ako treba da se vidite sa nekim interesantnim danas, očekujte odličan provod. Nemojte biti ljubomorni i nepoverljivi. Ako vidite da je vaš partner došao sa cvećem ili poklonom, nemojte odmah posumnjati da vas je uvredio ili nešto slično. On jednostavno želi da vam iskaže svoju ljubav. Budite srećni i manje džangrizavi.

 

Da li se osećate kao da ste u nekoj vrsti igrice i čudovište upravo treba da vas pojede? Danas treba da probate drugu igru – izbegavanje stresa. Bilo da je u pitanju karijera ili privatan život, morate pronaći neutralnu teritoriju gde možete da se relaksirate. Možda da odete kod prijatelja kući?….

 

DEVICA

Vi težite ka zdravoj i prizemljenoj vezi, pre nego ka romansi iz pesama i bajki. Trenutni položaj nebeskih tela učiniće čudo i mogli biste se potpuno preobraziti. Nemojte se iznenaditi ako se zateknete kako plačete voljenoj osobi na ramenu uz neki romantični film ili kako maštate da odete zajedno na rajsko ostrvo.

 

Nakon par dana usporene energije, danas se vraćate u formu. Instinkt će vam biti izoštren i odvesti pravo do ljudi koji će vam pomoći. Ovo bi mogao biti sjajan dan da napišete neki izveštaj ili samo zapišete svoje uspomene. Nemojte se ustručavati da uzmete papir i olovku (tastaturu!) – bićete veoma plodonosni…....NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6