LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 22. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 22. AVGUST 2019.godine

21 августа, 2019 Off By botanika

STRELAC

Danas je položaj planeta takav da ćete od jutra maštati o nekome. To će vas pokrenuti da organizujete neko zajedničko viđanje i provedete vreme sa tom osobom; Ili napravite romantičnu atmosferu u svom domu; ili idite na večeru ili u šetnju. Šta god da je u pitanju zvezde će stajati iza vas i sjajno ćete se provesti.

 

Savršen dan da odete na masažu, u spa centar ili uživate u sauni. Nakupili ste dosta stresa i tenzije proteklih dana i moguće je da vam je teško da se smirite i opustite. Potrebni su vam mir i tišina. Nemojte čak ni vesti čitati. Pokušajte i da ne mislite. Jednostavno se isključite i povedite računa o sebi…..

 

JARAC

Danas vam zvezde donose čudan, izmišljen i gotovo podrugljiv dan kada su emocije u pitanju. Vi čeznete da nađete osobu prema kojoj ćete nešto osećati i to će vas podstaći da, ili fantzirate o tome, ili da sebe ubedite da ste zaljubljeni u nekog. Vi više mislite da ste zaljubljeni nego što zaista jeste. Vama je bitno da romantika postoji, a prema kome, to je najmanje važno.

 

Ukoliko ste razmišljali da krenete sa dijetom, onda je ovo dan kada treba da preduzmete prvi korak. Ukoliko ste od onih koji ne moraju da paze šta i koliko jedu, blago vama. Ipak, povedite računa da se zdravo hranite. Nemojte piti dosta alkohola i držite se podalje od čokolada…....NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6