Dokle god mu izmičete OVAN će trčati za vama,Bik kad OSVOJI  ne pušta tako LAKO, a JARAC…

Dokle god mu izmičete OVAN će trčati za vama,Bik kad OSVOJI ne pušta tako LAKO, a JARAC…

20 августа, 2019 Off By ludarito

U životu postoje tri zlatna pravila. Ni u kom slučaju nemoj čekati one što te uporno zavlače. Očekivati od onih što konstantno odgađaju. Voleti one kojima si vječno rezervna uloga. Budi glavna. Budi smisao. Budi sreća. Ili idi, nemoj biti ništa.

Ovan

ON – Kad on predje sa reči na dela, vi ste već «bareni i reš pečeni». Dok ste se okrenuli, on je već u svakoj vašoj misli, svakom trenutku, danu i mesecu. Ako taj broj meseci uopšte dostigne dvocifren broj, smatrajte da ste zadržale Ovna, jer ako niste, on je već u novom osvajačkom pohodu, zato što je njemu zanimljivo samo – neosvojivo. Dokle god mu izmičete i tajanstveno se smeškate, radoznali Ovan će trčati za vama.

 

ONA – Ona neće gubiti vreme sa vama, ukoliko shvati da niste njen ‘kalibar’. Ali, ako jeste, spremite se da joj budete na raspolaganju u svako doba dana i noći, jer Ovnica ume sve da osmisli od doručka u krevetu do romantičnog vikenda na moru. A pri tom ne želi da čeka ni minut, jer joj ne pada na pamet da gubi vreme sa vama, ako niste dovoljno muževni, odlučni, šarmantni i galantni. Pa, vi sad vidite…

Bik

ON – Kad bi svi muškarci bili kao Bikovi, žene ne bi ni imale problema u ljubavi. Koliko god dugo da vas je osvajao, neće vas tako lako pustiti kada jednom postane njegova. I samo njegova! Bolje ni da ne pomišljate na kratkoročna rešenja u vidu flerta sa nekim drugim, ako vas trenutno iznervira njegova tvrdoglavost: suočićete se sa provalom besa ravnoj vulkanskoj erupciji, ukoliko mu je stalo do vas.

 

ONA – Kada shvati da ste vi čovek njenog života, žena Bik će upotrebiti sve adute ženstvenosti koje ima na raspolaganju kako bi vas zadržala: zavodljiv izgled, nenadmašno kulinarsko umeće i damsko ponašanje na kojem bi joj pozavidele predstavnice svih drugih horoskopskih znakova. Privlačnost, životna radost i pogled kojim suparnicama daje do znanja da ste vi samo «njen i Božiji», većinu muškaraca zadržava dugo ili zauvek pored žene Bika.

 

…natavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4