LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 22. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 22. AVGUST 2019.godine

21 августа, 2019 Off By botanika

BLIZANCI

Danas je dan kao stvoren za romansu. Trenutni položaj planeta vas ohrabruje da tretirate svog partnera sa posebnom pažnjom. Izvedite ga na večeru ili vino i pokažite koliko vam je ustvari stalo. Ovo je naročito važno ako ste u poslednje vreme bili razdvojeni zbog obaveza. Uživaćete više neko ikad.

 

Biće ovo sjajan dan za vas. Dosta pozitivne energije možete primiti od dece ili mlađih rođaka. Na vama je da li ćete se pobrinuti oko njih. Red je na vas da planirate stvari u porodici. Nećete imati nikakvih problema oko tih zadataka jer vam planiranje i organizovanje ide od ruke.

RAK

Pozicija planeta ohrabruje vas da budete romantični. Dan je idealan da svoju voljenu osobu pozovete kod sebe i priredite joj iznenađenje. Iskoristite mirišljave sveće, aromatična ulja, pročitajte nešto o masaži i učinite da se vaš partner oseća nezaboravno. Kada budete videli šta ste postigli, počećete ovo da praktikujete. Uživajte.

 

Pred vama je fantastičan dan. Imaćete dosta prostora i slobode danas, te biste to mogli iskorititi i uraditi nešto kreativno. Mogli biste upisati neki umetnički kurs ili započeti nešto sami da radite – slikate, pišete… Šta volite da radite? Krenite sa tim…....NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6