RIBE su osetljive, velikodušne i žele svima pomoći.  Evo jedna POUČNA PRIČA za sve RIBE i 10 NAJBOLJIH SAVETA koje ste ikada čuli!

RIBE su osetljive, velikodušne i žele svima pomoći. Evo jedna POUČNA PRIČA za sve RIBE i 10 NAJBOLJIH SAVETA koje ste ikada čuli!

18 јула, 2019 Off By ludarito

■ Romantičan si tip, u koga se devojke veoma brzo zaljube. Umeš da napraviš najlepšu i najromantičniju atmosferu na svetu. Mnogi mladići ti zavide na tome i to nemoj da zaboraviš.

■ Sa tobom je milina živeti, raditi, družiti se. Naizgled kao da nema svađa, mučnih prepirki i prebacivanja. Težiš da u svim odnosima napraviš sklad i nebeski mir.

■ Ponekad u nekim situacijama oklevaš, odugovlačiš, izbegavaš rešenja, a odluke donosiš posle dugog razmišljanja. To može da se shvati kao slabost volje. Budi malo aktivniji i na poslu i u privatnom životu i sve će biti mnogo bolje.

■ Veliki si ljubitelj prirode. Zelena polja, bistre reke, čista mora… Ekologija je za tebe ispunjenje duše i nešto najlepše u čemu uživaš. Samo tako nastavi. Tvoje ideje i aktivnosti u ovoj oblasti svima su nam potrebne.

■ Loš aspekt planeta u tvom horoskopu može lako da te dovede na stranputicu duševnog života i podložnost alkoholu i drogi. Tu moraš biti naročito obazriv. Izbegavaj ih, čak i u mislima.

■ Pravi specijaliteti za tebe su: sveže voće i povrće, morska hrana i mnogo tečnosti. Ako se tako hraniš celog života nećeš imati problema sa zdravljem.

Стране: 1 2 3 4 5 6