RIBE su osetljive, velikodušne i žele svima pomoći.  Evo jedna POUČNA PRIČA za sve RIBE i 10 NAJBOLJIH SAVETA koje ste ikada čuli!

RIBE su osetljive, velikodušne i žele svima pomoći. Evo jedna POUČNA PRIČA za sve RIBE i 10 NAJBOLJIH SAVETA koje ste ikada čuli!

18 јула, 2019 Off By ludarito

■ Ti si prava romantična devojka. Voliš večere uz sveće, tihu muziku i prigušena svetla. Zaista uživaš u tim trenucima. Ali, moraš znati da ćitav život nije uvek romantičan, i da možeš osetiti i njegovu gorču stranu. Moraš biti spremna i na to.

■ Težiš harmoničnim odnosima. Ne voliš svađu. Sve bi dala da možeš da pomiriš sve ljude i ispraviš razne greške. Ali, to ne možeš u vek i svugde.

■ Potrebna ti je nežnost, dodiri, pažnja i iskrena ljubav. To isto želiš da pružiš i onome drugome. Ipak, moraš da oceniš prava i iskrena osećanja da ne bi doživela razočarenja.

■ Voliš životinje. Kada bi mogla najviše bi volela da tvoja kuća bude mali zoološki vre. Ne preteruj u tome. Životinje možeš da voliš, neguješ i hraniš, ali ipak da ih ne dovodiš sve u kuću.

■ Član si bar nekog dobrotvornog društva. Svoje dobre ideje i humane postupke, propagiraš u nekom od tih društava. Tu si veoma aktivna. Samo nastavi tako. 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI 

Стране: 1 2 3 4 5 6