RIBE su osetljive, velikodušne i žele svima pomoći.  Evo jedna POUČNA PRIČA za sve RIBE i 10 NAJBOLJIH SAVETA koje ste ikada čuli!

RIBE su osetljive, velikodušne i žele svima pomoći. Evo jedna POUČNA PRIČA za sve RIBE i 10 NAJBOLJIH SAVETA koje ste ikada čuli!

18 јула, 2019 Off By ludarito

Takođe, možete pročitati po 10 saveta za svaku ženu i svakog muškarca rodjenog u znake Ribe. JEDNA POUČNA PRIČA… Bio jednom jedan čovek rođen u znaku Ribe, koji se uslovljavao samo životom. Njegovi strahovi bili su neosnovani i često iracionalni. Ipak, bili su u njemu i činili su ga nervoznim i oduzimali su mu energiju. Kako bi mu se tek dopalo da je mogao da ima uzde vremena u svojim rukama i da upravlja njime onako kako bi se njemu dopadalo.

 

Bilo je veče, obično, kao i svako drugo. On je ispružen na ležaju čitao spokojno. Iznenada, ukaza mu se jedna providna, nebeska figura. Iz dubokog mraka mu je pružila jedno klupko i rekla: ‘Konac koji je u ovom klupku predstavlja tvoj život. Svakog momenta ćeš biti uplašen ili ćeš misliti da postojiš da bi živeo samo teške momente.

 

Preseci ga i, u jednom momentu u zavisnosti od dužine, ići ćeš napred za jedan sat, za jedan dan, za jedan mesec’. Sve je izgledalo kao predivan poklon, ali ubrzo se ispostavilo da je to mač sa dve oštrice. Počeo je da seče momente kroz koje nije ni prošao, pa čak i one doživljene sa sopstvenom ljubavlju. 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Стране: 1 2 3 4 5 6