BIK: Lakše mu je naći MANU, nego je ISPRAVITI, jer on NIKOGA NE SLUŠA i sve u životu RADI PO SVOME. Sa njim niko NE MOŽE UPRAVLJATI!

BIK: Lakše mu je naći MANU, nego je ISPRAVITI, jer on NIKOGA NE SLUŠA i sve u životu RADI PO SVOME. Sa njim niko NE MOŽE UPRAVLJATI!

18 јула, 2019 Off By ludarito

Bik je zemljani znak Zodijaka, čija je vladajuća planeta Venera. Ona mu je podarila izuzetnu lepotu i pripadnici ovog znaka su zaista šarmantni i lepi ljudi. Pored toga, oni su veoma snažni i pouzdani, kreativni i stabilni.

 

Tvrdoglavost je takođe njihova osobina. Jednom kada donesu odluku, retko skreću sa zacrtanog puta, ljubavne veze ili posla. Odlikuje ga mnoštvo vrlina i veoma mali broj mana, ali verujte, lakše mu je naći neku manu, nego je ispraviti. Jer je Bik neko ko nikoga ne sluša i sve radi po svome.

 

I svakako, ono što se ne preporučuje nikome, je da pokuša da upravlja sa jednim Bikom. Bik je neko ko nikoga ne sluša i ko svoje odluke donosi sam, pa makar mu to najveću tugu donelo. On će učiniti ono što želi, makar mu to stvorilo ogromne probleme.

 

On je jednostavno takav. Sa njim niko ne može da upravlja i on ne dozvoljava drugim ljudima da se mešaju u njegov život. On je čovek koji svoje mišljenje ne menja. On misli svojom glavom i ne postoje nikakvi argumenti koji će ga naterati da svoje mišljenje promeni.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Стране: 1 2 3