RIBE su osetljive, velikodušne i žele svima pomoći.  Evo jedna POUČNA PRIČA za sve RIBE i 10 NAJBOLJIH SAVETA koje ste ikada čuli!

RIBE su osetljive, velikodušne i žele svima pomoći. Evo jedna POUČNA PRIČA za sve RIBE i 10 NAJBOLJIH SAVETA koje ste ikada čuli!

18 јула, 2019 Off By ludarito

Uživaš u svim vrstama umetnosti: muzici, filmu, pozorištu, slikartvu… Ako se već sama ne baviš nekom od njih, onda si bar aktivna kao slušalac ili gledalac. To je zaista lepo, oplemenjuje kako tebe tako i ljude koji se druže sa tobom. DESET SAVETA MUŠKARCIMA ROĐENIM U ZNAKU RIBE:
■ Tako je lepo biti u tvom društvu. Dobar si, nežan i pažljiv. umeš da saslušaš druge, da ih razumeš i da im pomogneš. Svi bi želeli tebe za prijatelja. Ostani takav uvek.

■ Hteo bi svima da pomogneš. Ta tvoja pomoć nekada podrazumeva i žrtvovanje samog sebe. To ponekad nije dobro. Trebalo bi da razmisliš gde je tvoja pomoć najpotrebnija i koliko možeš da pomogneš.

■ Često si zamišljen. Kao da odlutaš u neki svoj imaginarni svet. Pokušaj da ti sse to ređe dešava. I ovaj realan svet je pun interesantnih ljudi i dešavanja.

■ Voliš muziku. Najsrećniji bi bio kada bi mogao stalno da je slušaš. To ipak čini pažljivo i sa merom. Tvojim najbližim ponekad smeta glasna muzika i radio ukljčen celog dana. 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Стране: 1 2 3 4 5 6