RIBE su osetljive, velikodušne i žele svima pomoći.  Evo jedna POUČNA PRIČA za sve RIBE i 10 NAJBOLJIH SAVETA koje ste ikada čuli!

RIBE su osetljive, velikodušne i žele svima pomoći. Evo jedna POUČNA PRIČA za sve RIBE i 10 NAJBOLJIH SAVETA koje ste ikada čuli!

18 јула, 2019 Off By ludarito

Na kraju stiže do tačke da upotrebi makaze, samo da bi predvideo doživljavanje jednog burnog momenta bez temeljne sigurnosti. Za kratko vreme, klupko se istanji, a njegovo postojanje proteče u vrlo kratkom vremenu. Zaustavio se da razmisli jedan trenutak. Možda je pogrešio u svemu. Došao je do zaključka da je život mogao da bude lepši, ako se s njim suoči bez straha i nesigurnosti. Bilo je to baš u momentu kada se odjednom probudio. Bio je to samo jedan vrlo ružan san, jedna strašna mora. Klupko je bilo netaknuto. Od tog momenta počeo je da ceni svaki trenutak svog postojanja. Štaviše, stekao je iskustvo za življenje na jedan lep i srećan način.


DESET SAVETA ŽENAMA ROĐENIM U ZNAKU RIBE:
■ Nežna si i lepa. Mladići vole da su utvom prisustvu. Ostani takva što duže i uživaj u lepoti zajedničkog druženja.

■ Često te obuzmu mračna raspoloženja. Kao da preplave tvoje misli, osećanja i postupke. Tada ne možeš da se izvučeš sama iz svega toga. Potreban ti je neko u blizini. Prihvati pruženu ruku prijatelja.

■ Osetljiva si previše. Ružna reč, zajedljiva primedba i ti već padaš u depresiju. Budi jača i spremnija za razne životne potrese.

■ Voliš da se brineš o drugima. To je osobina koju ljudi izuzetno cene. Spremna si da svima pomogneš u bilo kojoj situaciji. Samo nastavi tako. 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Стране: 1 2 3 4 5 6