Jednom horoskopskom znaku napokon slede promene na polju ljubavi!

Jednom horoskopskom znaku napokon slede promene na polju ljubavi!

13 маја, 2018 Off By botanika

 

JARAC

POSAO: Nemate baš mnogo energije danas pa vam određene poslovne obaveze ne padaju lako. Pred vama je dan u kojem ćete raditi prekovremeno, a sa tim niste zadovoljni.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom sa kojom flertujete. Moguće je da ćete uskoro ući u vezu koja će za vas biti veoma značajna. Pred vama je jako lep dan za ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Preporuka je da odete na redovnu kontrolu kako biste uradili sve neophodne nalaze. Moguće je da postoji neki skriveni problem na polju zdravlja kog još niste svesni.

 

 

VODOLIJA

POSAO: Razmišljate o tome da se ozbiljno pokrenete na polju privatnog biznisa. Planirate velike promene. Pred vama je mogućnost da ostvarite svoje zamisli lakše i brže nego što mislite.

LJUBAV: Nije vam preterano povoljan dan, pa su moguće manje svađe i prepirke sa osobom kou volite. Ipak, ništa vam značajno neće promeniti odnos. Ostajete zajedno bez obzira na sve.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor i neki vid relaksacije, opuštanja. Osećate da nemate dovoljno snage u sebi i da vam je neophodno neko vreme kako biste se regenerisali.

 

 

RIBE

POSAO: Moguće je da vas neko požuruje da donesete poslovnu odluku u koju niste sasvim sigurni. Pokušajte ipak da poslušate sviju intuiciju ovaj put i ništa ne forsirajte.

LJUBAV: Manje razočarenje je moguće na polju emocija, ali na tome ćete naučiti neke nove lekcije. Sa nekom drugom osobom ćete imati više sreće. Budite dovoljno strpljivi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa želucem ili gorušicom. Očekuje vas faza u kojoj vam organi za varenje mogu biti prilično osetljivi. Pazite šta jedete ali i na stres.

Стране: 1 2 3 4