Jedan horoskopski znak ima dušmana na poslu i treba da otvori oči što pre…

Jedan horoskopski znak ima dušmana na poslu i treba da otvori oči što pre…

13 маја, 2018 Off By botanika

OVAN

POSAO: Skloni ste obmanama jer imate pogrešne informacije. Moguće je da vas očekuju manje poteškoće i komplikacije na ovom planu. Potrudite se da važne obaveze odložite za sutrašnji dan.

LJUBAV: Ne ponašate se onako kako bi vaš partner želeo, pa nastaju problemi. Neke istine sada mogu isplivati na videlo. Moguće je da će doći do svađa i kraćeg razdvajanja između vas dvoje.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen, kao i sklonost brojnim problemima sa zdravljem. Najbolje bi bilo da danas mirujete i da izbegavate bilo kakav oblik rizičnog ponašanja.

BIK

POSAO: Nemojte da iskušavate sreću na bilo koji način, jer vas neće poslužiti. Budite odgovorni prema svojim obavezama. Važno je da uradite sve ono što smatrate da je do vas.

LJUBAV: Stara ljubav zaborava nema u vašem slučaju, iako bi možda korisnije bilo da neke ljude ostavite u svojoj prošlosti. Današnji dan vam donosi mogućnost da dođete do nekih odgovora.

ZDRAVLJE: Povedite računa o srcu, povišenim pritisku i sličnim problemima. Krvni sudovi su takođe osetljivi. Ako imate terapiju, redovno je uzimajte. Oko svega se posavetujte sa svojim lekarom.

 

 

Nastavak na strani br. 2

Стране: 1 2 3