Jednom horoskopskom znaku napokon slede promene na polju ljubavi!

Jednom horoskopskom znaku napokon slede promene na polju ljubavi!

13 маја, 2018 Off By botanika

 

RAK

POSAO: Očekuje vas veoma opuštena atmosfera na poslovnom planu. Nećete imati previše važnih obaveza.

LJUBAV: Očekuju vas veoma važna dešavanja na polju ljubavi. Osoba koja je ušla u vaš život je donela mnogo radosti i veselja. Možete da se nadate početku jedne stabilne ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam fizička aktivnost. Potrebno vam je da počnete sportom da se bavite i da vratite svoju kondiciju. Prijaće vam rekreacija i za mršavljenje koje ste imali u planu.

 

LAV

POSAO: Očekuje vas pomoć od strane neke osobe iz porodice ukoliko ste u potrazi za poslom. Možete da se oslonite na svoje bližnje koji će vam na neki način pružiti pravu podršku.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, razmišljate o bračnom savetovanju neke vrste. Postoji nada da sačuvate svoju porodicu na okupu. Nije vam lako da sami rešite probleme sa partnerom.

ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju bešika. Postoji naglašena sklonost ka upalama i manjim smetnjama na ovom polju. Ženski Lavovi mogu imati ginekološke probleme.

 

DEVICA

POSAO: Ukoliko ste planirali putovanje, nije baš najpovoljniji dan. Isto važi i za sve poslove vezane za transport bilo koje vrste. Generalno izbgavajte sada prevelike promene.

LJUBAV: Nije vam teško da otvoreno pokažete svoja osećanja prema osobi sa kojom želite emotivnu vezu. Želite da joj stavite do znanja da vam je stalo do nje na neki poseban način.

ZDRAVLJE: Problemi sa tetivama su naglašeni, pa ako se bavite sportom možete imati neke tegobe ili povrede. Generalno, pored toga su mogući i problemi sa promenljivim pritiskom.

 

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4