Jednom horoskopskom znaku napokon slede promene na polju ljubavi!

Jednom horoskopskom znaku napokon slede promene na polju ljubavi!

13 маја, 2018 Off By botanika

OVAN

POSAO: Očekuje vas mogućnost da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Trebali biste da prihvatite šansu koja vam se ukaže. Maksimalno se posvetite poslu i isplatiće vam se to.

LJUBAV: Kao da večito imate neki nemir otkad ste u vezi sa trenutnim partnerom. Niste sigurni da li je to osoba za vas. Pred vama je situacija koja donosi priliku da se preispitate.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim problemima sa osetljivim očima, ako ste podložni glaukomu sada bi to moglo dodatno da vam se aktivira. Generalno pazite na zdravlje.

 

 

BIK

POSAO: Moguće je da se nadate da ćete dobiti neki posao koji ste dugo priželjkivali. Vaše ambicije se polako ostvaruju. Zadovoljni ste uspesima koje ste do sada ostvarili.

LJUBAV: Očekujete dosta od voljene osobe. Želite da vam bude maksimalno posvećena i da provodi vreme sa vama više nego pre. Željni ste pažnje i ljubavi, potrebno vam je to.

ZDRAVLJE: Redovno posećujte lekara. Važno je da proverite svoju krvnu sliku za svaku slučaj jer vam se lako mogu desiti problemi sa anemijom. Nemojte da izbegevate redovne kontrole.

BLIZANCI

POSAO: Veoma lako izlazite na kraj sa svim obavezama koje imate. Veoma ste produktivni i vaši nadređeni su zadovoljni. Možete da očekujete generalno pozitivan dan.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivim dešavanjima sa osobom koja vam se dopada već neko vreme. Konačno ćete uspeti da se zbližite i da provodite više vremena zajedno.

ZDRAVLJE: Povedite računa o tome da unosite više vitamina. Važno je da se potrudite da ojačate svoj imunitet. Generalno vas očekuje faza u kojoj je naglašena slabost organizma.

 

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4