Znak koji danas jednostavno uživa u slobodi i ne želi nikakvu vezu!

Znak koji danas jednostavno uživa u slobodi i ne želi nikakvu vezu!

13 маја, 2018 Off By botanika

OVAN

POSAO: Zabrinuti ste za svoje finansije ali nemate realan razlog za to. Pokušajte da malo smirenije gledate na trenutnu situaciju. Nemojte da preuveličavate probleme sa poslom.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da se upustite u tajnu vezu na bazi strasti. Stvari su upravo postale veoma zanimljve. Moguće je da ste spremni na veliki rizik zbog osobe koja vas jako privlači.

ZDRAVLJE: Skloni ste upalnim stanjima kao i novim infekcijama, problemima sa povišenom temperaturom itd. Poradite na tome da ojačate svoj imunitet, da povećate unos vitamina.

BIK

POSAO: Imate prilično velika očekivanja I spremni ste da date svoj maksimum kako biste uspeli da ostvarite svoje planove. Nije vam teško da date sve od sebe kako bi se poslovna situacija rešila.

LJUBAV: Voljena osoba vam je posvećena, zajedno uživate u lepim dešavanjima. Očekuje vas povoljan dan za ljubav. Možete da se nadate lepim trenucima i velikoj nežnosti sa njene strane.

ZDRAVLJE: Manji problem sa bubrezima su naglašeni kod vas. Povedite računa ako ste skloni pojavi peska ili kamena. Lako može da se desi da vam se ti problemi ponovo vrate.

 

 

Nastavak na strani br. 2

Стране: 1 2 3