Jednom horoskopskom znaku napokon slede promene na polju ljubavi!

Jednom horoskopskom znaku napokon slede promene na polju ljubavi!

13 маја, 2018 Off By botanika

VAGA

POSAO: Trudite se da na sve načine povećate svoju zaradu. Važno vam je da na ovom polju ostvatite neki vid napretka. Dajete sve od sebe ali vam se čini da rezultati nisu adekvatni.

LJUBAV: Sigurni ste u svoju ljubav prema osobi sa kojom ste u vezi. Verujete da ćete u budućnosti ostati zajedno. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas lepo i važno poznanstvo danas.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu kao i preteran unos soli. Potrudite se da prekontrolišete nivo holesterola u krvi i da se potrudite da ga umanjite. Povišen holesterol stvara druge probleme…

 

 

ŠKORPIJA

POSAO: Postepeno se poboljšava stanje na vašem polju finansija i zadovoljni ste zbog toga. Možete da očekujete da će vas danas pratiti faktor sreće na poslovnom planu.

LJUBAV: Ne treba da brinete jer vam je voljena osoba maksimalno posvećena. Vaša ljubav je jaka. Uspećete zajedno da prevaziđete sve nedaće koje život može da vam donese.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak. Ne izbegavajte redovne obroke. Važno je da imate dovoljno energije i da svom telu obezbedite redovan unos proteina.

 

 

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti neke zanimljive nove informacije. Poštovani ste u svom poslovnom okruženju. Odavno ste dokazali svoje talente i sposobnosti.

LJUBAV: Postoji osoba koja vam se udvara ali vi i dalje niste sigurni da li gajite osećanja istog inteziteta. Moguće je da ćete ovaj put izbeći susret sa njom i da ćete radije još neko vreme biti sami.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva i sklona problematičnim stanjima. Posvetite više vremena i pažnje boljoj nezi. Posavetujte se sa dermatologom koje preparate da koristite.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4