LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 24. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 24. AVGUST 2019.godine

23 августа, 2019 Off By botanika

STRELAC

Ambiciozni planovi koje imate po pitanju budućnosti, zahtevaju da obratite pažnju na neke praktične stvari, kao na primer, finansije. Ukoliko zaista želite da ideje sprovedete u delo, morate malo da se uozbiljite. Osoba muškog pola koja vam je prijatelj bi mogla da vam pomogne. Ne trudite se da sve završite danas. Mogli biste se preforsirati i pre vremena odustati.

Vera pomera planine i stvara čuda u vašem ljubavnom životu. Zvezde će vam danas pružiti priliku da iskoristite sva svoja nadanja i veru, kako biste poboljšali svoju ljubavnu vezu. Razmislite o svojoj trenutnoj vezi i onome u šta vi istinski verujete. Da li oboje verujete u istu stvar?

JARAC

Današnji dan posvetite svetskim zbivanjima i vestima. Možda ćete pronaći ideju za zadakat koji imate na umu da obavite. Veče vam donosi niz novih uzbuđenja. Ako dobijete poziv da izađete, prihvatite ga bez rezerve. Vreme je da se opustite i počnete da uživate u životu. Nikad ne znate ko i šta je vaša sreća.

 

Postoji mogućnost da ćete danas popovati svom partneru o nekim problemima koje treba rešiti. Međutim, u svemu tome uvidećete sa koliko žara se unosite u sve to i da je vaša želja da partner prihvati vaše principe izuzetno velika. To verovatno neće ići tako kako ste vi zamislili, jer niko ne voli da bude nateran na nešto. Dozvolite partneru da sam razmisli!…….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6