LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 24. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 24. AVGUST 2019.godine

23 августа, 2019 Off By botanika

LAV

Danas će vam fizička energija biti veoma visoka. Iskoristite je tako što ćete dan provesti napolju u prirodi i u društvu ljudi koje volite i koji vole da rade iste stvari kao i vi. Uživajte u grupnom sportu ili dugoj šetnji. Ako morate da radite, idite uveče u neki klub i dobro se izigrajte. Možda ćak i upoznate nekog interesantnog.

 

Ne volite ni da pokušavate, a kamoli da ubeđujete nekog da radi protiv svojih osećanja i želja. Najviše volite da živite i pustite druge da žive svoj život. Međutim, danas ćete pod uticajem čudne planetarne energije poželeti da promenite partnera. Postoji nešto što vas nervira već duže vreme. Nemojte podleći tom iskušenju, već razgovarajte. Pokušajte da budete taktični.

DEVICA

Isplanirajte dugo željeni odmor – zaslužili ste. Planovi povodom toga će glatko teći, bićete u prilici da prevaziđete sve prepreke na putu ostvarenja vaših želja. Očekujte posetu prijatelja koji ne žive u vašem mestu. Vaš glavni zadatak danas je da proširitefizičke i mentalne horizonte.

 

Danas ćete vi i partner biti dosta takmičarski nastrojeni. Verovatno da svako od vas dvoje želi da nametne onom drugom svoju ideju. Zvezde vam poručuju da ne morate tražiti načina da vidite ko je bolji od vas dvoje, već da učite jedno od drugog. Nemojte se raspravljati i iskoristite energiju u pozitivnom smislu…..….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6