LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 24. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 24. AVGUST 2019.godine

23 августа, 2019 Off By botanika

VODOLIJA

Današnji dan biste trebali da provedete sami. Završite projekat koji ste započeli i sredite neke zaostale neobavljene dužnosti, jer ćete danas imati energije za to. Nemojte se stresirati ukoliko vam drugi budu to zamerili. Imate svako pravo da svoje vreme organizujete upravo onako kako vi želite.

 

Ništa nije slično paklenom entuzijazmu, a vi ga odlično poznajete. Iskreno, vi žalite svakoga koga ne posedujete. Međutim, sa današnjom planetarnom konfiguracijom možda ćete morati malo da se stišate i primirite u vezi. Budite nežni i taktični sa partnerom i dobićete najbolje rezultate.

RIBE

Pred vama je dan ispunjen obavezama i poslovnim razgovorima. Budite pripremljeni na neprestanu zvonjavu telefona. I, naravno, nemojte se previše brinuti ukoliko danas ne uspete sve da postignete. Sutra je novi dan.

Današnja planetarna energija ohrabriće vas da uradite nešto što obično ne radite i zbog čega osećate vrlo često krivicu – da preuveličavate! Ako tokom razgovora sa partnerom krenete u takvu avanturu pripazite se i dobro zapamtite šta ste rekli, jer ćete jednom biti prozvani da to i dokažete!….

Стране: 1 2 3 4 5 6