LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 24. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 24. AVGUST 2019.godine

23 августа, 2019 Off By botanika

BLIZANCI

Nadolazeći dan obećava mnogo dobrog provoda i socijalnih aktivnosti. Mogli biste da ugostite vama drage ljude i zabavu napravite kod kuće. Bićete u velikoj žurbi i razmišljaćete da li organizacija protiče onako kako ste zamislili. Nema razloga za brigu. Članovi porodice će vam pružiti neophodnu logistiku. U tren oka sve će biti spremno za goste.

 

Danas ćete imati nekoliko izbora. Takođe, možete sebi postaviti određeni cilj kada je ljubav u pitanju ili odlučiti da budete praktični i iskreni u vezi. Samopromocija sa ciljem da dobijete ono što želite, imaće dosta uspeha. Razmislite o tome!

RAK

Razmišljate da ovo veče provedete sa prijateljima ili emotivnim partnerom. Sportski događaji, bioskop ili koncert su ono što imate u planu. Takođe, aktivnosti koje uključuju decu su dobrodošle. Nemojte se iznanaditi ako večeras poželite da više slušate druge, a ne da aktivno učestvujete u razgovoru. Imate toliko toga na umu da vam je potrebno da sredite misli.

 

Zvezde vam danas donose bonus u svakom smislu. Bićete u stanju da dobijete sve što želite, ali samo ukoliko umete da se nosite sa tim. Možda ćete biti pred izazovom da napravite veliki pomak u ljubavnom životu, ali pokušajte da sagledate prvenstveno svoje želje i potrebe pa tek onda da donesete odluku. Nemojte preceniti sopstvenu snagu i izdržljivost…..….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6