LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 24. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 24. AVGUST 2019.godine

23 августа, 2019 Off By botanika

OVAN

Danas su moguće diskusije. One bi vrlo lako mogla da pređu i u otvorenu svađu. Zato vodete računa o tome da ne upadnete u vatru, naročito ako vas neko bude provocirao. Po prirodi imate buran temperament, ali nekad je bolje suzbiti ga kako ne biste sami sebi napravili probleme. Ako imate mogućnosti, izađite sa posla ranije i prošetajte. Potrebno vam je opuštanje.

 

Obilje sjajne energije i entuzijazma biće svuda oko vas danas. Vi znate šta želite i spremni ste da krenete po to. Sa današnjom planetarnom energijom, ljubavne mogućnosti biće svuda oko vas, posebno prilika da upoznate nekog novog na edukativnom ili spiritualnom okupljanju. Inspiracija će vas skroz promeniti!.

BIK

Nekakvo obećanje i razgovor o finansijskom dobitku bi mogli da vas bace u računanje. Ovo može direktno da se odnosi na posao, ali i ne mora. Bilo kako bilo, današnji dan ćete posvetiti tome. Vodite računa da zbog prevelike opsednutosti novcem ne povredite nečija osećanja.

 

Pod uticajem današnje planetarne energije činiće vam se da svi oko vas viču umesto da normalno govore. Neće se raditi toliko o argumentovanju nečega koliko o čudnoj energiji. I u vašem ljubavnom životu biće dosta vike, ali pokušajte da to iskoristite i dobro se provedete (pustite glasno muziku!). Nemojte biti ljuti!….….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6