LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 24. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 24. AVGUST 2019.godine

23 августа, 2019 Off By botanika

VAGA

Danas ste izuzetno skoncetrisani i fokusirani na zadatak koji je pred vama. Rezultat toga je da se osećate posebno spremni za sve što vam se nađe na putu. Iznenadni uvid u neku situaciju će vam doneti poštovanje nekog ko vam je bitan u životu. Vaša intuicija vas odlično služi danas, iskoristite je najbolje što možete.

 

Danas očekujte dosta gurkanja i pritisaka svuda oko vas, pa i u vašem ljubavnom životu. Niti jedno od vas dvoje neće biti spremno da se pomakne ni milimetar ili da odstupi od svoga stava. Nema kompromisa danas. Umesto rasprave pronađite nešto što možete zajedno da radite i lepo se provedete. Isplanirajte zajedničke ciljeve umesto da se raspravljate.

 

ŠKORPIJA

Ispunjeni ste pozitivnom energijom koja vas pokreće na akciju. Najverovatnije ćete poželeti da ceo dan provedete napolju. Ako postoje neke obaveze vezane za vaš dom i zahtevaju da im se posvetite, zamolite članove porodice da vam pripomognu. Neka papirologija takođe zahteva vašu pažnju – ovo je zadatak kome ćete se najviše opirati. Izdržite i uveče otiđite u provod.

 

Ne želite da priznate da ste pobeđeni, sve dok ne prevrnete svaki kamen i pokušate na sve moguće načine da dođete do ostvarenja svojih snova. Sa današnjom planetarnom energijom, imate veliki potencijal da uspete u tome što želite. Pokušajte da imate malo filozofski i relaksiran stav…..….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6