KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV do kraja 2019.godine (BIK, DEVICA, LAV)

KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV do kraja 2019.godine (BIK, DEVICA, LAV)

6 јула, 2019 Off By ludarito

Retrogradni Merkur i Venera su napravili pravu zabunu nekim horoskopskim znakovima, a odnosi se i na povratak bivših partnera. Susret sa prošlošću će mnoge znake uznemiravati, ali će doneti i dve važne odluke – da uđu u brak ili potpuno zaborave jedni na druge.

Tri horoskopska znaka će imati vrlo zanimljivu ljubavnu situaciju do kraja 2019. godine, pa saznajte da li ste među njima.

BIK

– Jul donosi dosta problema i neusaglašenosti, koliko god se vi trudili da pronađete zajednički jezik. Partner kao da gleda samo svoje interese, a vi u nedostatku njegove pažnje možete se okrenuti i prijateljima, ali i nekim prolaznim flertovima. Slobodni Bikovi će biti u dobrom raspoloženju, okruženi osobama koje pokušavaju da vas osvoje, ali vama trenutno nije do prave ljubavne priče, već pre do provoda i uživanja.

 

Avgust i letnje vrućine kao da će rastopiti led koji se nahvatao oko vašeg srca – i vi i partner želite da što pre zaboravite neke loše dane koji su ostali iza vas. Za to vreme slobodni prave planove o odmoru i spremaju se za letnje ljubavi, velike i male.

Septembar usamljenim Bikovima donosi prve ozbiljne prilike za neke jače, trajnije i stabilnije emotivne priče. One ljubavi započete u ovom periodu očigledno će vas pratiti i jako uticati na vaš dalji život. Kod zauzetih je ovo vreme obzira, okrenutosti jedno ka drugom i mirnog funkcionisanja na dnevnoj bazi.

– Oktobar može doneti kratkotrajne sumnje i neusaglašenost u ljubavnim vezama, ali i pojavu osobe iz vaše prošlosti, bilo da ste zauzeti ili slobodni. Tokom ovog meseca, naročito njegove prve polovine bitno je ne reagovati impulsivno i na prečac, šta god da je u pitanju. No, u svakom slučaju – Bikovi će biti otvoreni za avanturu, iako su svesni da je ona kratkog daha.

Prvi deo novembra je dosta miran, ali zato drugi deo ovog meseca donosi iznenađenja. Kod nekih će ona biti dosta prijatna i mogu označiti i veridbu ili predlog o zajedničkom životu, ali neki Bikovi će biti neprijatno iznenađeni partnerovom impulsivnošću, neprimerenim reakcijama ili željom za raspravama. Za to vreme slobodnima neki ljudi na prečac ulaze u život – koliko će se tu i zadržati, zavisiće od mnogo faktora.

Decembar je onima u vezama i brakovima ušuškan, prijatan, nežan, ali i sa puno strasti. Slobodnim Bikovima ovo je još jedan vrlo moćan period u kojem bi mogli upoznati osobu svog života………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3