KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV do kraja 2019.godine (BIK, DEVICA, LAV)

KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV do kraja 2019.godine (BIK, DEVICA, LAV)

6 јула, 2019 Off By ludarito

LAV

– Svesni ste i sami da su letnji meseci uvek vaši! No, u julu konkretno može biti nekog osvrta ka prošlosti ili će slobodni da se zakače baš za onu osobu koja sa sobom vuče najveću komplikaciju. Generalno gledano – nije dobar momenat da započnete nešto ozbiljnije. Da uživate –da. Kod zauzetih se u julu polako poboljšava situacija – neki od vas će baš od ovog meseca imati ozbiljne planove kada su prinove u pitanju ili vrlo ozbiljno razmišljati o ozvaničenju odnosa. U svakom slučaju – od ovog meseca možete da krenete na godišnji odmor jer ćete se provesti odlično.

Ako je jul bio odličan, onda je avgust savršen! Kreću prave mogućnosti za veridbe, za ostanak u drugom stanju, za zajednička putovanja i provod. Slobodnima stoji jedno gromko letnje zaljubljivanje koje ne mora ostati baš samo letnja avantura…..

Septembar je odličan za posao, a u vezama i brakovima sve funkcioniše kako treba. slobodnima će se pojaviti neke zanimljive osobe preko poslovnog segmenta, naravno – ali bar neko vreme nećete moći da svoje simpatije i produbite.

– Oktobar slobodnim Lavovima donosi mnogo flertovanja i mnogo novih osoba, ali ćete verovatno tek u drugom delu meseca moći da sa nekim zaista i ostvarite vezu. Zauzeti su u ovom periodu vrlo aktivni – pašće dogovori, planovi – neki od vas će se pokrenuti i krenuti i u renoviranje stambenog prostora ili neka veća sređivanja.

Novembar – u ovom mesecu vaše polje ljubavi počinje da se puni planetama i za slobodne je ovo odličan period da se jako vežu i uđu u ozbiljnu emotivnu priču. Kod zauzetih Lavova ovo je vreme za lepe vesti, divna dešavanja i mnogo radosti i zadovoljstva.

U decembru ispraćate Jupitera iz svog polja ljubavi, ali ćete njegove efekte osećati sve do pred kraj godine.

Стране: 1 2 3