KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV do kraja 2019.godine (BIK, DEVICA, LAV)

KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV do kraja 2019.godine (BIK, DEVICA, LAV)

6 јула, 2019 Off By ludarito

DEVICA

– U julu dolazi do drugog retrogradnog kretanja vašeg vladara Merkura, što onima u vezama i brakovima donosi ponovljene pokušaje da stabilizuju odnos u kojem su. Računajte na promenljiv uspeh…..nešto bolje će proći oni koji se u ovom mesecu upute na godišnji odmor jer će na taj način stvari lakše dolaziti na svoje mesto. Što se slobodnih tiče, jul vas opet može vratiti korak unazad ka prošlosti, a ukoliko se pojavi neko nov, budite svesni da ulazite u karmičku priču koja neće imati lagane tokove.

Avgust, pogotovo od druge dekade meseca je jako dobar…za sve. Dobar za zauzete i za neko mirnije funkcionisanje, ali isto tako dobar za zauzete ukoliko žele da se baš onako žestoko upletu u neku tajnu priču. Slobodnima se smeše letnje avanture, ali ne mora da znači da će sve ostati samo na tome. Neke od osoba koje vam se pojave itekako mogu trajati pored vas.

U septembru – stelijum planeta u vašem znaku govori da ćete sebe i svoje interese staviti na prvo mesto, pa i na uštrb odnosa i emotivnog partnera. Slobodnima će se pojavljivati nove osobe – Venera u vašem polju ličnosti privlači gomilu udvarača – a vi proberite i izaberite ono što vam je srcu milo u tom trenutku….

– U oktobru se slobodnima preko poslovnog segmenta pojavljuje osoba sa kojom imate razliku u godinama, ali koja će vas jako privući. Zauzeti imaju bolji odnos sa partnerom, ali i dalje premalo vremena za njega.

U novembru dolazi do trećeg i poslednjeg za ovu godinu, retrogradnog kretanja vašeg vladara Merkura. Taman pravi trenutak da se opet u prvi plan izbace sva ona pitanja, sumnje, nedoumice koje do tada niste razrešili sa voljenom osobom. Kontakt Venere i Jupitera u vašem polju doma može doneti lepe vesti, veridbe, početke zajedničkog života…..Slobodnima su ovo vrlo pokretni dani, mnogo kontakata sa suprotnim polom, mnogo kratkih putovanja i naravno – povremeni osvrti ka prošlosti…..

Decembar je zauzetima dosta miran, tih, spokojan, ušuškan – kao da je i vama i drugoj strani potreban odmor od svega kroz šta ste prošli kroz ovu godinu. Slobodni po drugi put imaju konjukciju Venere i Saturna u svom polju ljubavi i jedan jak, karmičko sudbinski susret, ali od onih koji traju i postaju stabilna vrednost u vašem životu….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3