LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 3. JUL 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 3. JUL 2019.godine

2 јула, 2019 Off By ludarito

STRELAC

Ukoliko ste ovoga jutra ustali neraspoloženi, osetili želju da se automatski vratite u postelju – učinite tako. Međutim, ako postoje obaveze koje su za vas neodložne, znate šta vam je činiti. Svako suvišno angažovanje ostavite za neko drugo vreme. Razgovori i pregovori neće ići u željenom pravcu, a sve su šanse da se osetite prilično iznevereno i isfrustrirano.

 

Zvezda će vam danas doneti mogućnost da ispoljite neki lep gest prema osobi do koje vam je veoma stalo. Neće biti u pitanju ni lepe reči ni skup poklon, već neko dobro delo koje će vaš predmet obožavanja zaista oboriti s nogu. Nakon toga, očekuje vas ostvarenje svih snova.

 

JARAC

Obratite pažnju na male signale koji vam danas sugerišu da se stvari ne odvijaju u željenom pravcu. Neka situacija na poslu bi mogla da aktivira davno potisnute negativne emocije – naročito agresiju prema drugima. Iskrenost u razgovoru je vaš glavni adut. Ne pristajte na nikakve kompromise.

 

Zvezde vam danas donose mogućnost ostvarenja svih snova kada se radi o nekoj osobi koja vam se dopada već neko vreme. Kakav god korak preuzeli, rezultati će biti veoma pozitivni, jer ćete shvatiti da imate mnogo toga zajedničkog i da ste na istim talasnim dužinama. Nemojte gubiti samopouzdanje.

 

VODOLIJA

Pojedine informacije danas proverite i nekoliko puta. Ne verujte baš svemu što vam se servira. Naravno, ako su u pitanju male stvari, sitnice, nema razloga da budete paranoični. Ali sve što se tiče profesionalne strane vašeg života ili nekih dubljih tema, uzmite sa rezervom. Izbegavajte sukobe.

 

Danas vam zvezde ne donose previše strasti, ali ako idete na sastanak sve će proći u najboljem redu. Verovatno nećete pasti u nesvest od ljubavi niti uzleteti u oblake, ali ćete prizemljeno pristupiti celoj situaciji, što i nije tako loše. Često se prava ljubav rodi baš u ovakvim situacijama. Budite strpljivi.

 

RIBE

Čuvajte se nepromišljenih poteza kada su u pitanju finansije. Pazite na šta trošite novac. Takođe, danas nikome ne pozajmljujte ništa od vrednosti. Ovaj dan je pogodan za sređivanje nekih starih računa. Potrudite se da privedete kraju što je moguće više obaveza i stvari koje ste vešto izbegavali.

 

Zvezde vam danas donose harmoniju koja će pobiti svu tenziju koju ste osećali u poslednje vreme u svom ljubavnom životu. Iskoristite ove okolnosti i pokažite ljubav svom pratneru tako što ćete ga izmasirati aromatičnim uljem, skuvati lep ručak ili kupiti neku sitnicu. Osoba koju volite će biti oduševljena.

Стране: 1 2 3 4