LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 3. JUL 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 3. JUL 2019.godine

2 јула, 2019 Off By ludarito

OVAN

Niste raspoloženi za druženje, pa čak ni za socijalizaciju sa vama bliskim ljudima. To ne znači da po ceo dan morate biti lišeni zabave. Pronađite nešto što će vas okupirati, a što ne uključuje prisustvo drugih ljudi. Zanimljiv roman, spremanje stana, slikanje, pisanje- sve su ovo stvari koje bi mogle da vas danas zabave.

 

Kao što je svakoj reci potrebno korito u kom teče, tako je isto i vama potreban odnos koji se bazira na dubini, čvrstini i sigurnosti. Trenutni položaj planeta vam donosi upravo sigurnost za kojom vi tragate. Osoba koja vam se dopada ne odustaje lako i nije neko ko se povuče ispred prve prepreke. Upravo to je vama potrebno.

BIK

Na privatnom planu je sve u najboljem redu. Neki konflikti iz neposredne prošlosti su najzad razrešeni, a vaša savest mirna. Pa ipak, stičete utisak da neko nije naiskreniji u sopstvenim namerama prema vama. Ne poveravajte se drugima, naročito ne u vezi vaših ličnih problema. Neko bi mogao da zloupotrebi vašu iskrenost.

 

Trenutni položaj planeta ne donosi naročita uzbuđenja kada je ljubav u pitanju, ali vam svakako donosi pogodnosti. Vreme je da se bazirate na praktične stvari u vašoj vezi koje stoje na čekanju već duže vreme. Razgovarajte sa partnerom o toma kako biste mogli unaprediti vaš trenutni odnos. Bićete inspirativni i uspešni u svemu što naumite….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4