LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 3. JUL 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 3. JUL 2019.godine

2 јула, 2019 Off By ludarito

DEVICA

Ne nasedajte na priče o uspehu preko noći, a pogotovo ako se od vas danas traži da uložite teško stečeni novac u neke sumnjive projekte. Nesporazumi u komunikaciji, potreba da se laži iznesu na videlo su samo mali deo onoga sa čime se danas srećete. Okrenite se dragim ljudima koji od vas ne očekuju materijalnu korist. Obavezno se konsultujte i pitajte za tuđe mišljenje.

 

Trenutni položaj planeta vam daje stabilnost kada je vaša veza u pitanju. Tu možda nema previše strasti, snažnih ljubavnih scena i reči o besmrtnoj i beskarajnoj ljubavi, ali ono što imate je dubok i stvaran odnos koji obećava sigurnost i sreću na duže staze. Naučite da uživate u tome.

 

VAGA

Neke stvari i obaveze koje ste danas naumili da privedete kraju ispašće mnogo komplikovanije nego što vam se isprva činilo. Savet za vas: ne forsirajte ništa što od samog starta ne deluje obećavajuće. Sa druge strane, privatne stvari zahtevaju vašu punu pažnju, pogotovo neke koje se tiču užeg kruga porodice. Budite na pravom mestu u pravo vreme.

 

Vi volite da se osećate sigurno u vezi u kojoj ste, a zvazde vam danas donose upravo to. Ne volite odnose u kojima se konstantno osećate kao na iglama i u kojima ne znate šta će se dogoditi već sledećeg momenta. Uživajte u sigurnosti koju imate.

ŠKORPIJA

Danas obratite pažnju na jedan unutrašnji glas, a preporuka je i da sledite vlastitu intuiciju. Ne preporučuje vam se učestvovanje ni u kakvim poslovnim poduhvatima. Ukoliko vam je u planu da za danas privedete kraju neke ispite, finalnu proveru znanja ili slično, nastojte da to odložite za neku skoriju budućnost. Obaveze te vrste danas mogu da sačekaju.

 

Trenutni položaj zvezda vam donosi mir i harmoniju kada je vaša veza u pitanju. Tajna uspeha danas leži u tome da razgovarate o tome šta biste mogli da radite zajedno i kako da uživate u tome. Zajedničko vreme provedeno u prirodi ili negde van grada će vašu vezu podići na jedan novi, viši nivo…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4