LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 3. JUL 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 3. JUL 2019.godine

2 јула, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

Čudno je kako neke stvari iz prošlosti još uvek utiču na vaše trenutno raspoloženje. Pomirite se sa činjenicom – vi više nemate kontrolu, niti uticaja ne izvesne ljude. Umesto da se pitate zašto je to tako, poradite na vlastitom ponašanju. Za početak, proniknite u sopstvene greške. Pred vama je još mnogo rada na ličnom razvoju.

 

Vi niste uopšte naivni. Trenutno vam je potreban novac i nastojite da sav svoj šarm i ljubav usmerite ka onome ko to može da vam priušti. Planete vam savetuju da ne budete ograničeni i plitki. Zađite malo u suštinu. Shvatićete da postoje i mnogo značajnije stvari od novca.

 

RAK

Jedna situacija vezana za vaš profesionalni život će vam danas oduzeti mnogo energije. Saradnici ili nadređeni na neki način manipulišu sa vama i koriste informacije za ličnu korist. Po svaku cenu izbegavajte konflikte. Najbolje bi bilo da se na vreme povučete iz bilo kakvih „mutnih radnji“. Najbolji izgovor su nedovršene obaveze.

 

Nebeski položaj vam donosi mogućnost ostvarenja svih snova. Ako ste mislili da organizujete zabavu za osobu koja vam se dopada ili je pozovete na večeru, učinite da se ona oseća posebno i da joj bude udobno i prijatno. Definitivno neće moći da odoli vašem šarmu. Iskoristite ga!

 

LAV

Danas bi bilo poželjno da se ne poveravate ljudima iz vaše okoline, pa čak ni vašim najbližim prijateljima. Neke stvari će najverovatnije biti pogrešno protumačene. Ne tražite krivca u njima – u pitanju je nepovoljan položaj planeta. Jednostavno sačekajte povoljniji trenutak da kažete šta vam je na duši.

 

Danas će oko vas vladati posebna harmonija i bićete vrlo smireni i prizemljeni. To će uticati da jasno sagledate okolnosti trenutne veze i popravite sve ono što ne štima. I vi i vaša voljena osoba treba da istražite sebe i ono što želite zaista. Budite ono što jeste i znajte da ćete jedino tako biti zaista prihvaćeni i voljeni………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4