LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 01 – 07. JULA 2019. god: Ovnovi jedno simpatično poznanstvo i šansa da vam neko brzinski „pomuti pamet“!

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 01 – 07. JULA 2019. god: Ovnovi jedno simpatično poznanstvo i šansa da vam neko brzinski „pomuti pamet“!

30 јуна, 2019 Off By ludarito

JARAC

Pomračenje Sunca u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava donosi mogućnost da voljena osoba u ovoj nedelji ili makar u njenom prvom delu – bude čudna, neuhvatljiva, sa promanljivim raspoloženjima i ponašanjima. Ono što je najbitnije – ne reagujte, ne ispravljajte krive Drine, ne dokazujte joj da nije u pravu, najbolje pustite….Ionako će se za dan ili dva situacija sleći i voljena osoba će osetiti potrebu da vam se više približi i pokaže vam više emocija. Dakle – strpljen, spašen.

 

Slobodni – Venera koja vlada vašim poljem ljubavi ulazi u polje partnerstava i pravi neke vrlo zanimljive aspekte. Moguća je jedna vrlo simpatična i slatka ljubavna priča preko prijatelja, okoline ili društvenih mreža.

 

VODOLIJA

Slažete vaš partner i vi vaše funkcionisanje i raspoloženja kao tortu. Red nesporazuma u komunikaciji, pa i rasprava….red slatkoće, divnoće i emocija. I tako redom…Kakav će „kolač“ od svega ovoga ispasti to samo vas dvoje znate, ali ćete ga na kraju ipak zajednički pojesti. Bez šale sada – nedelja povremeno divna, povremeno da se počupate. Bitno je da će se non stop nešto dešavati i da neće biti dosadno….

 

Slobodni pripadnici ovog znaka – krenuli sa svih strana da vas spopadaju, da vam se udvaraju. Neki suptilno a neki baš i ne. Dizaće vam se kosa na glavi od pojedinaca, ali se mora priznati da vas neko može zaintrigirati. Deluje na prvi pogled slatko i uzbudljivo….kako će biti na dalje, videćemo…

 

RIBE

Ukoliko hoćete da budete mirni u ovoj sedmici, morate se potruditi da poboljšate komunikaciju sa osobom koju volite. Da se razumemo – uopšte ne smatram da će to sada biti lak zadatak, ali jednostavno – morate probati i dati sve od sebe. Jer u suprotnom – već u ovoj nedelji može doći do nesporazuma, do toga da ne razumete jedno drugo i da se zbog nerazumevanja oboje nervirate. Pogrešno ćete tumačiti signale koje šaljete jedno drugom. Iz tog razloga – ne signalizirajte, pričajte!

 

Slobodne Ribe – pomračenje Sunca u vašem polju ljubavi najavljuje velike promene u ovom segmentu. I evo ove sedmice prve prilike, i to dosta dobre! Susret koji će promeniti mnogo toga i osoba koja vas na prvi pogled obara s nogu…

Стране: 1 2 3 4