LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 01 – 07. JULA 2019. god: Ovnovi jedno simpatično poznanstvo i šansa da vam neko brzinski „pomuti pamet“!

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 01 – 07. JULA 2019. god: Ovnovi jedno simpatično poznanstvo i šansa da vam neko brzinski „pomuti pamet“!

30 јуна, 2019 Off By ludarito

OVAN

Pomračenje Sunca se tokom ove sedmice dešava u vašem polju doma, porodice, stabilnosti. Dani oko pomračenja donose uvek dosta jaku energiju koju je pomalo teško obuzdati a sa sobom nose i nepredviđene situacije koje mogu negativno delovati na vas. Svega tu može biti – od neprijatnih situacija ili zabrinutosti za člana porodice pa do neočekivanih promena u dogovorima sa partnerom. Sačuvajte hladnu glavu i ne dozvolite da vas ove situacije poremete ili navedu na impulsivne poteze.

 

Slobodni – jedno simpatično poznanstvo i šansa da vam neko brzinski „pomuti pamet“. Tok i sudbina ove priče zavisi od mnogo faktora ali se bar u početku nemojte time opterećivati.

 

BIK

Nedelja u kojoj će neka forma napetosti prosto „visiti u vazduhu“ i u kojoj zaista nije pravi trenutak da na toj napetosti potencirate. Ukoliko sa partnerom pravite planove o odlasku na godišnji odmor ili krećete u akciju sređivanja i renoviranja stambenog prostora – pokušajte da se dogovorite a da se ne posvađate. Ima i lepših načina da se neke stvari kažu, pa pokušajte da primenite ovaj sistem.

 

Ukoliko ste slobodni – ide vam jedno zanimljivo poznanstvo preko prijatelja, komšiluka ili društvenih mreža. Biće vam zanimljivo da sa ovom osobom pričate a mogu sevnuti i neke vrlo interesantne varnice. Početak je obećavajuć, a kako će biti na dalje – to ćemo tek videti……..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4