LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 01 – 07. JULA 2019. god: Ovnovi jedno simpatično poznanstvo i šansa da vam neko brzinski „pomuti pamet“!

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 01 – 07. JULA 2019. god: Ovnovi jedno simpatično poznanstvo i šansa da vam neko brzinski „pomuti pamet“!

30 јуна, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

Činiće vam se da se samo vi trudite, da samo vi vučete odnos a da je partner ili okrenut sebi ili izgleda pogubljeno u vremenu i prostoru. Bićete naelektrisani i samo nešto zvocati je će vam izgledati da svi vaši napori ne donose da se bilo šta realizuje, pomeri sa mrtve tačke ili reši. Reći ćete sve ono što vam je na pameti (a toga je mnogo) ali ni time nećete postići ništa spektakularno osim što ćete možda olakšati sebi. Iako neki momenti mogu izgledati burno, u suštini – ovo će biti bura u čaši vode.

 

Slobodni Blizanci mogu upoznati osobu koja će ih zainteresovati, ali iz nekih razloga – možda vaše okupiranosti drugim prioritetima, ovo će za sada ostati samo na nivou povremene komunikacije.

 

RAK

Iako se u ovoj sedmici dešava pomračenje Sunca u vašem znaku, a to uvek donosi povećanu i nestabilnu energiju – nekako mi se čini da ćete vi ipak uspešno to ishendlovati i da vam ovi dani čak mogu biti prilično prijatni sa voljenom osobom. Naravno, biće povremenog i kratkotrajnog nezadovoljstva ali vi ćete se iz ovih raspoloženja prilično brzo dizati i ostavljati ih iza sebe. Venera koja ulazi u vaš znak ipak vam donosi da osećaj lepote i emocija nadvladavaju sve ostalo.

 

Slobodni Rakovi – neko vas je primetio i daje vam vrlo nedvosmisleno do znanja da je više nego zainteresovan za vas. Ne budite pasivni – ova priča može biti interesantna, bez obzira da li je samo flert ili letnja avantura….ili nešto više od toga.

 

LAV

Preplaviće vas emocije i teško će vam biti da se kontrolišete. Da se razumemo – to mogu biti i pozitivna i negativna osećanja – u svakom slučaju situacija je ista – nećete moći niti želeti da ih prećutite. Ukoliko volite, sada ćete to reći jasno i glasno….a ukoliko ste besni iz nekog razloga – istrešćete na voljenu osobu sve ono što mislite i što ste možda do sada i prećutkivali. Bilo da volite ili da besnite, suština je u potpunosti ista – emocije prema partneru vas nadvladavaju.

 

Slobodni Lavovi – kontakt preko posla ili izlazaka, prijatelja, društvenih mreža – jeste zanimljiv, ali samo od vas zavisi da li ćete želeti da ga produbljujete. Sve može ostati i samo na nivou flerta ili kratkotrajne avanturice…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4