LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 01 – 07. JULA 2019. god: Ovnovi jedno simpatično poznanstvo i šansa da vam neko brzinski „pomuti pamet“!

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 01 – 07. JULA 2019. god: Ovnovi jedno simpatično poznanstvo i šansa da vam neko brzinski „pomuti pamet“!

30 јуна, 2019 Off By ludarito

DEVICA

Svaka promena je dobrodošla i donosiće pozitivnu energiju i više živosti u odnos sa voljenom osobom. Aktivirajte se da pronađete i istražite šta je to što vašem partneru prija i iznenadite ga. Biće vam uzvraćeno duplo. Ne kalkulišite – što više otvorenosti, iskrenosti, što više onih reči koje voljena osoba možda dugo priželjkuje da čuje od vas – i nemate nikakvih razloga za brigu. Samo nemojte otići u drugu krajnost i zvocati zbog svake sitnice. Izbegnite ovo po svaku cenu.

Slobodne Device – neko koga smatrate drugarom, prijateljem – odjednom počinje da pokazuje čudne znake naklonosti i pristupa vam na drugačiji način. ukoliko ste „za“ – odgovorite istom merom….Ukoliko niste – zaustavite ovo na vreme.

VAGA

Ova nedelja donosi neko kratkotrajno dizanje i bolju energiju u vašim emotivnim relacijama. Partner je kao više okrenut prema vama, a vi ste kao zadovoljniji…..mada se mora priznati da je sve ovo nešto polovično i isforsirano. U suštini, vaša vladarka Venera i vladar partnerstava Mars se „ne vide“ u ovom periodu, pa i pored tih nekih sitnica koje kao ulepšavaju odnos, suština ostaje da prave povezanosti nema. Šta više – neke Vage mogu biti raspoloženije nego inače i zato što su u međuvremenu otpočele jednu tajnu komunikaciju koja ih baš „diže“.

 

Slobodni – zagrejali ste se za nekoga koga ste upoznali preko poslovnog segmenta i skroz ste ustreptali….Polako, da vidimo u kom pravcu ovo ide na dalje….

 

ŠKORPIJA

Vi ste do nosa u poslu, ne znate gde ćete pre i pokušavate da se sastavite i organizujete što bolje možete. E baš u ovim momentima voljena osoba je željna vaše pažnje i ima sto i jedan predlog za organizaciju zajedničkog vremena. Možete da birate – ili ćete da odvojite jedan deo svog dragocenog vremena za voljenu osobu (što uključuje veliki lični stres i nerviranje) ili ćete, ako ne u ovoj nedelji a ono vrlo brzo – imati emotivni problem. Na volju vam, šta ćete i kako ćete je već vaša stvar.

 

Slobodni – neko ko dolazi sa puta, ko ne živi blizu vas, možda osoba koju ste upoznali preko prijatelja ili društvenih mreža – baš, baš, baš vas je zaintrigirao. Da li je ovo samo letnji flert i avantura – neka vreme pokaže….

 

STRELAC

Partneru je potrebna promena, potrebno mu je više vremena sa vama, više pažnje, potrebno mu je da ispunite obećanja koja ste mu dali, da mu se više posvetite i da imate sa njim neku finu, normalnu i kompromisnu komunikaciju. Da, sve je to njemu potrebno – a vi u nekom svom filmu, okrenuti sebi i svojim prioritetima, svojim stavovima – prosto nemate nameru ili jednostavno – nemate mogućnosti da mu izađete u susret. Zato nemojte da se čudite promenljivim raspoloženjima i povremenim burnim reakcijama voljene osobe….

 

Slobodni – postoji jedna šansica, ali najpre za seksualni kontakt ili avanturu sa jednom osobom. Ako hoćete – a vi hajte….Ukoliko nećete – a vi onda čekajte nešto drugo…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4