VODOLIJA, BLIZANCI ,RAK – MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2019.godine

VODOLIJA, BLIZANCI ,RAK – MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2019.godine

5 јуна, 2019 Off By ludarito

RAK

Ljubav

Mars u vašem polju ličnosti u opoziciji sa Saturnom iz polja emotivnog partnera biće aktuelan tokom celog meseca, a najjači uticaj osetićete tokom njegove druge dekade. Šta će ovaj aspekt doneti? Kod vas će pojačati strahove i emotivnu preosetljivost – činiće vam se da se partner zatvara i udaljava od vas i „grabićete“ za njim, bićete nervozni, lako razdražljivi i nećete ličiti na sebe, bar ne na onakvu osobu na kakvu je vaše voljeno biće naviklo. Konstantni napadi i pritisak sa vaše strane mogu učiniti da se partner još više zatvori i ućuti, što će samo proizvesti još jaču reakciju sa vaše strane….i tako u krug….Da biste prevazišli ovaj period, morate shvatiti jednu stvar – malo je verovatno da istinski postoji problem između vas dvoje, ovo je samo period kada je voljena osoba više okrenuta svojim prioritetima i problemima, ali će vam se brzo vratiti….

 

Slobodni Rakovi – zaboravite na prošlost, prevaziđite je – jer to sada možete. Nove osobe se pojavljuju u vašem životu i vreme je da se ponovo zaljubite…

 

Posao

Akciju imate, inicijativu imate – još da je usmerite na prave stvari i poslove i može doći do promena kojima se nadate, ali najpre tokom treće dekade meseca. U međuvremenu – pripremite se za „napad“ obaveza na vas – biće vam potrebna sva vaša energija i još malo preko toga da biste sa svime izašli na kraj. Nerviraće vas zastoji, čekanja, nerviraće vas sporost onih sa kojima sarađujete – smirite živce i polako, korak po korak – sve ćete obaviti na vreme. Sa novcem budite obazrivi i štedljivi.

 

Zdravlje

Bićete dosta osetljivi, i u fizičkom i u mentalnom smislu. Krećite se, vodite računa o ishrani, čuvajte se povreda, posekotina, jakog sunca. Moguće su i alergijske reakcije.

Стране: 1 2 3