STRELAC, OVAN , LAV – MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2019.godine

STRELAC, OVAN , LAV – MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2019.godine

5 јуна, 2019 Off By ludarito

Bukvalno smo isplivali iz maja i ulazimo u jun, prvi letnji mesec….pa se nadamo da će makar vremenske prilike biti blagonaklonije prema nama nego do sada.

Dakle, središnja dekada juna meseca jeste dosta zahtevna, i mir i strpljenje nam moraju biti prioritet. No, daleko od toga da je sve mračno i crno – u ovom mesecu se itekako mogu započeti neke lepe ljubavne ili poslovne priče….a sigurno je da ćemo imati veće šanse da poboljšamo finansije ili ćemo barem ovim segmentom lakše manipulisati. Kažu da će nam vremenske prilike više ići na ruku od kraja prve nedelje juna, pa se nadajmo da će to biti baš tako….Jer, kada je plavo nebo i sunce iznad nas u svom punom sjaju – sve se lakše i lepše rešava, zar ne?

Srećno vam putovanje kroz mesec jun!!!

STRELAC

Ljubav

Period emotivnih klackalica aktuelan je i u junu u vašim emotivnim relacijama. One veze koje su suštinski stabilne imaće manjih problema u komunikaciji jer će povremeno postojati nerazumevanje, ali će vedra priroda i vas i vašeg partnera uspevati da ovo u nekom kratkom periodu reši. No, oni Strelčevi čiji su emotivni odnosi već neko duže vreme pod pritiskom, dolaziće do dubljeg raskola sa partnerom jer nećete moći da se dogovorite ni o najosnovnijim stvarima. Takođe, često će na dnevni red izlaziti nepoverenje, sumnje, ljubomora….ili pak velike svađe oko zajedničkih finansija. Bićete na klackalici – niti vidite način na koji biste mogli suštinski popraviti odnos, niti imate dovoljno snage i odlučnosti da iz njega izađete.

 

Slobodni Strelčevi – kod vas će biti aktivno mnogo flertovanja, čak i mogućnost jedne žestoke i strasne avanture, ali teško je da će se otvoriti prava prilika za ljubav, to jest – za nešto što bi se na duži rok moglo zadržati u vašem životu.

 

Posao

Ogromnu snagu ćete ulagati u popravljanje finansijskog segmenta, koji će se bar na neko vreme srediti tokom prve dekade meseca. No, i ostatak ovog perioda donosi vam izazove – veće troškove i težu naplatu potraživanja. Samo polako, sve će se ipak srediti do kraja meseca. Generalno gledano – poslovni segment ne nudi neke naročite mogućnosti za promene i uglavnom ćete funkcionisati u svakodnevnim obavezama. Postoji šansa za novu poslovnu ponudu, ali u drugom delu meseca.

 

Zdravlje

Mogući su problemi sa alergijama i promenljivim pritiskom. Potrebno vam je više opuštanja, fizičkih aktivnosti i kvalitetnija, redovnija ishrana…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3