Žena VAGA: Ona je dama koja IMA svoj STAV i svoje MIŠLJENJE i zato joj niko ne može SOLITI PAMET!

Žena VAGA: Ona je dama koja IMA svoj STAV i svoje MIŠLJENJE i zato joj niko ne može SOLITI PAMET!

4 јуна, 2019 Off By botanika

Žena Vaga je dama koja je jednom rečju boginja lepote i kraljica mudrosti. Žene u ovom znaku su rođene pod vodstvom planete Venere. Upravo zbog toga ih krasi neopisivi šarm i dopadljivost. One ostavljaju snažan utisak gde god da se pojave i niko nije imun na ove divne dame.

Žena Vaga je neko ko zaista zna šta želi u životu. Ona hrabro gradi svoj svet i uvek ima jasne ciljeve ka kojima teži. Pri tome moramo reći da je veoma uporna i hrabra.
Koliko god deluje krhko i nežno, ona ima svoje stavove u životu i slepo ih se pridržava. Niko ne može da joj nametne svoje mišljenje ili da manipuliše sa njom.
Ona je dama koja itekako ima svoje mišljenje i ispoljiće ga kad god je to potrebno. Zna sama da se bori i uspeva u životu. Kroz život je uglavnom vode emocije.

Ona veruje svom srcu i pusta ga da je vodi. Uvek sluša svoja osećanja i tako i postupa. Čak i onda kada pogreši, ona se ne kaje jer zna da je sve učinila od srca. Nikada neće sebi dozvoliti da neko upravlja njenim postupcima. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3