VODOLIJA, BLIZANCI ,RAK – MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2019.godine

VODOLIJA, BLIZANCI ,RAK – MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2019.godine

5 јуна, 2019 Off By ludarito

Bukvalno smo isplivali iz maja i ulazimo u jun, prvi letnji mesec….pa se nadamo da će makar vremenske prilike biti blagonaklonije prema nama nego do sada.

Dakle, središnja dekada juna meseca jeste dosta zahtevna, i mir i strpljenje nam moraju biti prioritet. No, daleko od toga da je sve mračno i crno – u ovom mesecu se itekako mogu započeti neke lepe ljubavne ili poslovne priče….a sigurno je da ćemo imati veće šanse da poboljšamo finansije ili ćemo barem ovim segmentom lakše manipulisati. Kažu da će nam vremenske prilike više ići na ruku od kraja prve nedelje juna, pa se nadajmo da će to biti baš tako….Jer, kada je plavo nebo i sunce iznad nas u svom punom sjaju – sve se lakše i lepše rešava, zar ne?

Srećno vam putovanje kroz mesec jun!!!

VODOLIJA

Ljubav

Uglavnom ćete vi pronalaziti sto i jedan razlog da ne budete zadovoljni situacijom u svojim emotivnim ili bračnim relacijama. Realno, verovatno je sve u redu ali vi se lično osećate nekako „na pola“ i nećete umeti da pružite voljenoj osobi ni toplinu ni razumevanje. Više će vam prijati da budete okrenuti prijateljima jer ćete tu biti potpuno opušteni i odmarati mozak od svih briga i problema. Od ulaska u treću dekadu meseca krenućete da se raskravljujete i ponovo će se u vama probuditi i potreba i želja za osobom koju volite. Tenzija i unutrašnji pritisak kod vas će se spustiti, pa ćete lakše funkcionisati i biti spremniji na više kvalitetnog vremena sa partnerom.

 

Slobodne Vodolije imaju pred sobom jedan lep i uzbudljiv period koji će svakako doneti više interesantnih osoba u vaš život. Održavaćete paralelnu komunikaciju sa više udvarača, da biste tek tokom treće dekade doneli eventualnu odluku kome se tačno prikloniti. U svakom slučaju – mesec ispunjen ljubavnim šansama i dobrim provodom!

 

Posao

Poslovni segment će biti prilično uzavreo tokom juna. Na dnevnoj bazi očekuju vas velike obaveze i konstantan priliv novih poslova i zadataka za vas – u tolikoj meri da povremeno nećete znati na koju stranu pre da se okrenete. Osećaj da radite od jutra do sutra će biti stalno prisutan a često ćete morati da radite i preko radnog vremena da biste sve postigli ili ispoštovali rokove koji su vam nametnuti. Po pitanju finansija – opuštenije funkcionisanje dolazi tek tokom treće dekade meseca.

 

Zdravlje

Jaka iscrpljenost i energetski pad prisutni su tokom prve dve dekade juna, što vam može doneti slabljenje imuniteta….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3