VODOLIJA, BLIZANCI ,RAK – MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2019.godine

VODOLIJA, BLIZANCI ,RAK – MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2019.godine

5 јуна, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

Ljubav

Jun će biti uglavnom korektan za one u emotivnim vezama i brakovima. Odnos sa partnerom će imati neke manje padove, dolaziće do povremenih nesuglasica – ali uglavnom ćete to uspevati da rešite bilo poboljšanjem komunikacije, bilo uvođenjem nekih novih elemenata u vašu svakodnevicu. Jedini istinski problem koji može uzdrmati vaš odnos vezuje se za neke skrivene komunikacije, tajna flertovanja ili neiskrenost, bilo sa vaše bilo sa partnerove strane. Ukoliko je ovo slučaj kod vas – pripazite na period oko punog Meseca jer su to dani u kojima bi neke neprijatne istine mogle isplivati na površinu.

 

Slobodni Blizanci sa ulaskom Venere u njihov znak postaju pravi mamac za suprotni pol. Uživaćete u druženjima, flertovanjima, slatkoj i inspirativnoj komunikaciji sa onima koji se vrte oko vas. Doduše, neki od vas će imati tendenciju da sede na dve stolice, da kreću u paralelne odnose, ali i da pokreću površne priče zasnovane na strasti, možda i sa osobama koje su zauzete.

 

Posao

Vrlo interesantan poslovni mesec koji vam nudi mnoštvo novih prilika i ponuda, bilo da imate stalni posao ili ste nezaposleni i u potrazi za istim. Bićete prava osoba „od akcije“ i vaša energija privući će dobre poslovne mogućnosti i otvoriti vam mnoga vrata. Iako će i ovaj mesec doneti neke poslovne nedoumice, sa malo strpljenja i truda i uz pomoć dobrih savetodavaca – i to će se dati rešiti. Finansijska situacija vam nije blistava i morate povesti više računa o troškovima.

 

Zdravlje

Od vašeg načina ishrane zavisiće kako se osećate, zato obratite više pažnje na ovaj segment. U prvom delu meseca biće vam osetljivi disajni putevi. Moguće su i alergije……..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3