STRELAC, OVAN , LAV – MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2019.godine

STRELAC, OVAN , LAV – MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2019.godine

5 јуна, 2019 Off By ludarito

LAV

Ljubav

Lavovi kao Lavovi – čak i kada je sve u redu, uvek unesu malo drame u ljubavni život….čisto da začine situaciju i da se njihov glas „čuje“. No, šalu na stranu – jun suštinski nije loš za vaše emotivne relacije, ali će postojati momenti, dani u kojima će neke situacije koje niste rešili sa partnerom ponovo izlaziti na dnevni red i remetiti vaš odnos. Ovo će posebno biti aktuelno kod onih Lavova koji nisu zadovoljni nekim partnerovim ponašanjima ili još uvek čekaju da voljena osoba ispuni obećanja koja im je dala. Vaše nestrpljenje će posebno biti naglašeno polovinom meseca i ti dani mogu doneti tenziju u vama, a onda se preneti i na odnos sa voljenom osobom. No, do kraja meseca sve bi nekako ipak trebalo da dođe na svoje mesto…..

 

Slobodni – prijatelji, izlasci, druženja, to da budete u centru pažnje suprotnog pola – to je ono što vas diže i u čemu ćete uživati. A ovakvih situacija bi trebalo da bude pregršt tokom ovog meseca. Ako se iz neke od njih izrodi ljubav ili avantura – još bolje i još više razloga za uživanje!

 

Posao

Da biste bili maksimalno mirni i iskoristili sve mogućnosti koje vam u poslovnom segmentu jun donosi, morate napraviti dobru organizaciju poslova i skoncentrisati se na sve one zaostatke i „repove“ koje vučete već duže vreme. Ne presirajte sami sebe, ne opterećujte se onim što ne možete realizovati od planova – usmerite se na dnevne obaveze a usput tražite prostor za sebe i za promene koje želite. Po pitanju finansija – imaćete više sreće tokom ovog meseca. Prilivi sa više strana.

 

Zdravlje

I vašem znaku je potrebno više pokreta, redovna i umerena ishrana i obavezna fizička aktivnost. Takođe – dovoljno odmora i dobar san umanjiće stres i napetost.

Стране: 1 2 3