BIK, DEVICA, JARAC – MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2019.godine

BIK, DEVICA, JARAC – MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2019.godine

5 јуна, 2019 Off By ludarito

Bukvalno smo isplivali iz maja i ulazimo u jun, prvi letnji mesec….pa se nadamo da će makar vremenske prilike biti blagonaklonije prema nama nego do sada.

Dakle, središnja dekada juna meseca jeste dosta zahtevna, i mir i strpljenje nam moraju biti prioritet. No, daleko od toga da je sve mračno i crno – u ovom mesecu se itekako mogu započeti neke lepe ljubavne ili poslovne priče….a sigurno je da ćemo imati veće šanse da poboljšamo finansije ili ćemo barem ovim segmentom lakše manipulisati. Kažu da će nam vremenske prilike više ići na ruku od kraja prve nedelje juna, pa se nadajmo da će to biti baš tako….Jer, kada je plavo nebo i sunce iznad nas u svom punom sjaju – sve se lakše i lepše rešava, zar ne?

Srećno vam putovanje kroz mesec jun!!!

BIK

Ljubav

Iako ste generalno ne baš zadovoljni odnosom sa emotivnim ili bračnim partnerom, u prvoj dekadi meseca će vas taj osećaj sigurnosti, to da imate nekoga pored sebe na koga koliko toliko možete da računate ipak dosta čvrsto držati. Međutim, kada se pređe u drugu dekadu pa sve do pred kraj juna – nervoza će se češće provlačiti u vašem odnosu, a komunikacija će biti prilično loša. Voljena osoba će na svoj način pokušavati da reši situaciju i više vam se približi, ali to u nekim momentima vama jednostavno neće biti dovoljno. Realno gledano, neki odnosi mogu doći u dosta ozbiljan problem, a da li će doći do prekida ili ne zavisiće od obostrane želje za prilagođavanjem.

 

Slobodni Bikovi će još neko vreme biti pod uticajem prošlosti i moguće je da će tokom prve dekade juna doći do obnove odnosa ili komunikacije sa nekim sa kim ste bili ranije. No, ostatak perioda je rezervisan isključivo za nove osobe u vašem životu i mora se priznati da ćete imati velikog uspeha u osvajanju. Neke zaista lepe priče mogu otpočeti…

 

Posao

Manje – više statična situacija sve do početka treće dekade juna. U poslovnoj svakodnevici ste ponekad mirni, ponekad iziritirani ponašanjem kolega i saradnika a sve vreme u vama stoji potreba za promenama. Te promene u poslednjoj dekadi meseca mogu zaživeti, pa je ovo dobar period i za pronalaženje posla nezaposlenima, ali i za prijatna iznenađenja na postojećem radnom mestu. Po pitanju finansija – prilivi su jači nego tokom prošlog meseca, ali ste vi još uvek prilično nesigurni…

 

Zdravlje

Više se krećite, vodite računa o ishrani. Potreban je pojačan oprez u saobraćaju………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3