STRELAC, OVAN , LAV – MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2019.godine

STRELAC, OVAN , LAV – MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2019.godine

5 јуна, 2019 Off By ludarito

OVAN

Ljubav

Za Ovnove u vezama i brakovima jun je pomalo neudoban, naročito tokom druge dekade meseca. Prisutna je nervoza, razdražljivost – ovo su dani kada se lako puca po šavovima i trebali biste da vodite računa da ne ugroze odnos sa voljenom osobom. Komunikacija vam neće biti baš sjajna, što će dodatno podgrevati napetost i mir i strpljenje zaista su kategorija koje se trebate držati. Trošite energiju zajednički – na preuređenje doma, na zajedničke izlete ili kratka putovanja, na što više uživancije i opuštanja negde pored vode koja sada „gasi“ ono negativno u vama…..i naravno na strast – koja će u ovom mesecu biti dosta pojačana.

 

Slobodni – i pored velikih mogućnosti za nove osobe u vašem životu, naročito tokom druge i treće dekade meseca – sve vrlo lako može ostati samo na avanturi ili površnim, kratkotrajnim pričama. Oni kojima je prošlost još uvek negde u srcu imaju mogućnosti sada i da je vrate – i to tokom prvih nedelju dana ovog meseca.

 

Posao

Ovo je mesec promena i mnogobrojnih dešavanja u poslovnom segmentu. Bilo da ste nezaposleni ili želite da promenite trenutnu radnu sredinu – ovo je vaše vreme za akciju. No, mora se priznati da ostvarenje neće ići „u cugu“ pa nemojte odustajati ukoliko vam se prva vrata zatvore ispred nosa. Trebaće vam više strpljenja za kolege polovinom meseca, a u istom periodu ni odnos sa nadređenima baš neće cvetati. Po pitanju finansija – rasterećenje u trećoj dekadi juna.

 

Zdravlje

Problemi sa stomačnim delom, upale, bakterijske infekcije. Češći energetski padovi polovinom meseca, osetljivost zglobova i sklonost povredama…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3