PUN MESEC U ZNAKU ŠKORPIJE: VEČERAS je njegova ENERGIJA NAJJAČA – saznajte kako će UTICATI na VAŠ ZNAK!

PUN MESEC U ZNAKU ŠKORPIJE: VEČERAS je njegova ENERGIJA NAJJAČA – saznajte kako će UTICATI na VAŠ ZNAK!

18 маја, 2019 Off By ludarito

JARAC sada je najmanje važno šta drugi misle o vama . Ovaj Pun Mesec polako vas zahuktava i traži od vas da budete opušteni i spontani. Shvatate da nema u životu pravila da je svaka osobe jedinka za sebe. Mars će se nalaziti u vašem prirodnom polju partnera u poslu i ljubavi sve do 1 Jula pa će biti raznih preokreta a moguće su i tenzije . Mnogi Jarčevi mogu imati mnogo obaveza i traganja za svime što vas čini radosnim.

VODOLIJA vama Mars tranzitira kroz polje svakodnevnice ,posla i zdravlja pa će u toj sferi biti dosta akcije. Pun Mesec se dešava u vašem polju karijere što vam može doneti neki kraj ili novi početak . Sada mogu da vam se otvore velika vrata ka vašem kreativnom i slobodnom izboru. Pojedine Vodolije mogu imati kontakte ili dešavanja sa jednim roditeljem ili šefom.

 

RIBE vi treba sada dobro da otvorite oči i uključite razum jer postoji mogučnost da vas zavede neka osoba koja je totalna suprotnost od vas pa da na kraju doživite razočaranje. Kako je Mars u Raku on će vam davati vrlo kreativan period . Dobar je period za upoznavanje i spoznaju drugih ljudi i neki situacija. Svakako ovo je olakšavajući period samo pazite ako ulazite u neku emotivnu vezu.

Стране: 1 2 3 4