Ko je vaša srodna duša? Moćni Bik je je jedan od najromantičnijih znakova Zodijaka,Škorpija se ne boji da se bori za ljubav,Blizanci su majstori flerta

Ko je vaša srodna duša? Moćni Bik je je jedan od najromantičnijih znakova Zodijaka,Škorpija se ne boji da se bori za ljubav,Blizanci su majstori flerta

18 маја, 2019 Off By ludarito

Mnoge devojke su se razočarale u ljubav i prestale da tragaju za svojom srodnom dušom, ali nemojte očajavati nego nastavite s potragom, jer za svakog od nas postoji neko ko nam je kompatibilan..

Svaka žena i svaki muškarac su univerzum za sebe, a muško-ženski odnosi su pravi sudar svetova, zbog toga uopšte nije lako pronaći srodnu dušu u svemu tome, ali zato horoskop može da pomogne.

Ovan

Za vas je ljubav strast i uzbuđenje. Volite da flertujete i gotovo uvek osvojite muškarca kojeg poželite jer je nemoguće odoleti vašem šarmu i duhovitosti. On je potpuno očaran vašom željom da ga imate i svim onim što ste smremni da uradite kako biste mu dokazali svoju ljubav.

Vaša srodna duša: Budući da ste skloni dominaciji, ali i takmičenju, najviše vam odgovara da imate partnera koji će moći da vam parira. Lovci kao što su Strelac i Lav, najbolji su plen.

 

Bik

Moćni Bik je je jedan od najromantičnijih znakova Zodijaka. Vi sanjate o savršenom princu koji će vas držati za ruku i obasipati malim poklončićima. Zauzvrat, biće vam zadovoljstvo da ga razmazite. Vi ne igrate igre u ljubavi, niti volite muškarce koji ih igraju. Strpljenje i odlučnost vam dopuštaju da čekate savršenog tipa radije nego da trošite vreme na običnu vezu.

Vaša srodna duša: Vaša osećajne strane je privlačna za Ribe, pa s njima možete ostvariti skladan odnos, ali vama može biti privlačnija jaka Škorpija…………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4