HOROSKOP: BIKOVI možete da očekujete zanimljiv flert sa osobom rođenom u znaku Blizanaca

HOROSKOP: BIKOVI možete da očekujete zanimljiv flert sa osobom rođenom u znaku Blizanaca

18 маја, 2019 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Brzoplete reakcije bi mogle da vam se obiju o glavu, pogotovo ako se budete iznenada odlučili za neko putovanje. Potrudite se da ne jurite bezglavo u bilo kakve nove projekte.

LJUBAV: Možete da očekujete preokrete na polju ljubavi. Jedno novo poznanstvo neće ispasti kao što ste očekivali. Današnji dan vam generalno nije povoljan za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Problemi sa bolnim grlom bi mogli da vas prate. Skloni ste upali grla. Povedite računa o svom zdravlju i nemojte da unosite hladna i gazirana pića.

 

BIK

POSAO: Očekuju vas pozitivne promene, pogotovo kada je u pitanju polje finansija. Možete da se nadate lepim trenucima na poslovnom planu. Slavite uspehe koje ste postigli.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv flert sa osobom rođenom u znaku Blizanaca sa kojom već neko vreme imate komunikaciju. Spremni ste da joj otvorenije pokažete interesovanje.

ZDRAVLJE: Nema problema sa zdravljem kod vas u narednom periodu. Možete da očekujete da ćete se pretežno dobro osećati i da nećete imati veće brige. Uživajte u lepom danu. ……..NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4