PUN MESEC U ZNAKU ŠKORPIJE: VEČERAS je njegova ENERGIJA NAJJAČA – saznajte kako će UTICATI na VAŠ ZNAK!

PUN MESEC U ZNAKU ŠKORPIJE: VEČERAS je njegova ENERGIJA NAJJAČA – saznajte kako će UTICATI na VAŠ ZNAK!

18 маја, 2019 Off By ludarito

 

VAGA – kod vas se dešavaju već od 15. mnoge povoljnosti sa kolegama na poslu. Ne preporučuje se da budete opsednuti uspeh jer možete sebi stvoriti nesklad i disbalans vrednosti. Ovaj Pun Mesec vas može gurati da napustite površinska životna zadovoljstva i sagledate dublje privrženost novca ,seksa itd. Vaše vrline i vrednosti mogu direktno da vam da položaj.

 

ŠKORPIJA – kod vas se dešava ovaj Pun Mesec koji vam donosi promene na ličnom ,kreativnom ,finansiskom ,seksualnom i fizičkom . Mentalno će testirati vaše granice. Sada je važno da vidite ko će vam pomoći kada vam je istinski potrebna pomoć. Vi sada niste spremni da menjate svoje standarde, potrebe a ne možete ni menjati nikoga. Mars iz Raka sve do 1 Jula će pokretati poslovne ljubavne i emotivne veze.

 

STRELAC vama je Mars izašao iz polja partnera pa vam sada tranzitira kroz polje transformacija dok ima podršku Venere iz Bika pa možete tragati za nekim novim poslovima i vašim vrlinama. Moguća su upoznavanja novih poslovni partnera. Pun Mesec od vas traži da se povučete u samoću i oslobodite svoje emocije koje nosite u podsvesti a za koje niste ni svesni…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4