PUN MESEC U ZNAKU ŠKORPIJE: VEČERAS je njegova ENERGIJA NAJJAČA – saznajte kako će UTICATI na VAŠ ZNAK!

PUN MESEC U ZNAKU ŠKORPIJE: VEČERAS je njegova ENERGIJA NAJJAČA – saznajte kako će UTICATI na VAŠ ZNAK!

18 маја, 2019 Off By ludarito

 

BLIZANCI – upravo je Mars napustio vaš znak i tranzitira vašim drugim poljem finansija sve do 1 Jula pa vas je napustila nervoza Marsa ali je pokrenula energiju finansija. Pun Mesec vam tranzitira kroz polje poslča ,svakodnevnice i zdravlja pa će u toj sferi da se dešavaju promene koje vas dovode do vašeg cilja.

 

RAK – vašim znakom tranzitira Mars koji vam daje energiju i snagu pa vas tera da radite sada i odmah jer nemate strpljenja. Sve što se izdešavalo ostaje iza vas ,dok ovaj Pun Mesec kod vas pokreće nešto što je u vašem srcu pa vi možete imati neki novi početak. Mnogi Rakovi sada mogu biti tužni ,srećni i da im se ispuni san koji su jedva dočekali. Šta god da vam se desi živite u sadašnjosti i verujte u lepše sutra.

 

LAV – vama je Mars u vašem polju strahova ,sumnji, skriveni neprijatelja. Mars će biti tu do 1 Jula pa nije najbolji ako mislite destruktivno a mnoge osobe mogu osetiti smanjen dotok dobrih vibracija. Pun Mesec će biti u vašem prirodnom polju doma ,porodice ,novih početaka gde može uzdrmati sigurnost u vašem domu , porodici ili jednim roditeljom. Potrebno je da budete mirni.

 

DEVICA – mnoge Device sada koje su slobodne treba što više da se kreću ili izlaze jer baš sada mogu upoznati osobu koja ih može emotivno pokrenuti. Mnoge promene se mogu dešavati sa ovim punim Mesecom. Odlazak na put ili neki očekivani cilj može da se realizuje. Naglašene su poslovne ponude vezane za inostranstvo ili inostrane projekte….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4