HOROSKOP: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete imati stabilnu situaciju na poslovnom planu

HOROSKOP: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete imati stabilnu situaciju na poslovnom planu

16 маја, 2019 Off By ludarito

STRELAC

POSAO: Ukoliko se bavite poslovima vezanim za ekonomiju, bankarstvo, finansije pred vama je uspešan dan. Potrudite se da date sve od sebe kako biste razrešili probleme.

LJUBAV: Možete da računate na dobar odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, sa Ovnom ćete imati zanimljiv kontakt. Moguće je da ćete shvatiti da ste jedno za drugo.

ZDRAVLJE: Moguć je pad energije. Nije vam povoljan dan i očekuju vas problemi sa umorom. Pad koncetracije takođe može da vas prati. Potrudite se da uveče legnete ranije.

 

JARAC

POSAO: Ne očekuje vas veliki broj poslovnih obaveza. Moguće je da ćete imati više slobodnog vremena nego ranije. Uradite ono što možete kako bi poboljšali svoju organizaciju.

LJUBAV: Imaćete priliku da se zbližite sa osobom koja vam se dopada. Pred vama je period u kom će biti zanimljivih dešavanja na ovom polju kod vas. Spremni ste za nove ljubavi.

ZDRAVLJE: Danas ne biste trebali da očekujete veće probleme na polju zdravlja. Osećate se dobro, vaše stanje je stabilno i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite.

 

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete konačno ostvariti uspeh kojem ste težili. Poslovna situacija je sve bolja i bolja. Pred vama je odličan period za nova poslovna dešavanja.

LJUBAV: Moguće je da se vremenom konflikti između vas i voljene osobe produbljuju i da ste spremni za neke ozbiljnije razgovore. Promene su vam neophodne kako bi stanje bilo bolje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim zubima. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme vezane za karijes. Pored zuba, osetljiv vam je i predeo grla i vrata.

 

RIBE

POSAO: Verujete da možete da ostvarite sve što poželite i ulažete maksimalan napor u svoj posao. Uradite ono što je do vas kako biste postigli stabilnost na ovom polju.

LJUBAV: Povoljan je dan za komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Možete da očekujete da će ona početi da vam se poverava i da vam polako otkriva neke njene tajne.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više vežbanja. Nakon fizičke aktivnosti se osećate mnogo bolje. Pred vama je period u kojem biste lako mogli da dođete u dobru formu i kondiciju.

Стране: 1 2 3 4