HOROSKOP: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete imati stabilnu situaciju na poslovnom planu

HOROSKOP: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete imati stabilnu situaciju na poslovnom planu

16 маја, 2019 Off By ludarito

DEVICA

POSAO: Niste spremni za poslovne promene, iako vidite da vam se bliže. Želite da zadržite svoje radno mesto. Moguće je da vas plaše nove okolnosti, imate strah od nepoznatog.

LJUBAV: Niste ispunili ono što ste obećali, pa konflikt sa voljenom osobom traje. Očekuje vas period u kom će biti nestabilnosti. Pred vama je period u kojem će biti promena.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas u ovom periodu. Možete da očekujete da ćete imati osetljiv želudac. Tegobe vezane za varenje su vaša hronična boljka.

 

VAGA

POSAO: Moguće je da niste sasvim objektivni, da ne vidite sve okolnosti iz realnog ugla. Neke nove informacije tek treba da dođu do vas. Nemojte da brzate sa donošenjem odluka.

LJUBAV: Nije preterano povoljan dan za ljubav, moguće je da ćete se na neki način razočarati. Ako postoji neki partner u vašem životu videćete ga u drugom svetlu odjednom.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja prolaznog tipa. Potrudite se da nađete više vremena za odmor ali isto tako i da nađete način da se rasteretite i oslobodite stresa.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Delujete kao da niste sigurni u sebe iako to nije istina. Pred vama je dan u kojem ćete imati neke nove poslovne izazove. Važno je da ostanete pribrani u svakom trenutku.

LJUBAV: Partner je spreman da vam se prilagodi u nekoj meri, sve dok ste vi spremni da mu pokažete dovoljno ljubavi. Vaš odnos vremenom može da postane još čvršći.

ZDRAVLJE: Mogući su grčevi u mišićima. Povedite računa o unosu magnezijuma koji bi na ovom polju mogao na vas da ima veoma blagotvorno dejstvo. Pazite na sebe……..NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4