DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 18. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 18. MAJ 2019.godine

16 маја, 2019 Off By ludarito

Ovan

Nemojte poricati i sputavati svoje emocije danas, jer vam mogu biti od velike pomoći. Akcenat je na njima i mogu vam pružiti neophodnu snagu u bilo kojoj situaciji. Razne prilike pružiće vam se u timskom radu. Podelite entuzijazam sa drugim i videćete kako će se posao brzo završiti. Proširite svoje vidike.

 

Danas vam zvezde savetuju da govorite jasno o svojim osećanjima. Budite ono što jeste potpuno i do kraja. Ne pokušavajte da igrate igrice. Sve što želite možete izraziti na kulturan i smiren način. Sve dok je iskrenost među vama, veza vam ide u pozitivnom smeru.

Bik

Danas će vas mučiti neodlučnost. Pripazite se da ne uradite nešto samo zato zato što ne znate kojim putem da krenete. Čuvajte se ishitrenih odluka. Kako biste izlečili svoju uznemirenost i neodlučnost idite na kratak put. Putovanje će vam svakako pomoći da se rešite briga u vezi jedne situacije. Odgovor će vam stići vrlo brzo.

 

Ako danas budete osobi koja vam se dopada želeli to da stavite do znanja, možda je bolje da držite jezik za zubima. Šta god da kažete, imaće pogrešan efekat. Verovatno je to zbog vašeg ličnog neraspoloženja. Pokušajte da sve važne razgovore ostavite za sutra, a danas nađite način da se opustite………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4